Support voor AniKey - animated GIF toetsenbord

Hoe kan ik het niet-bijgesneden GIF plaatje previewen?

Met een dubbel-tap op de GIF preview zoomt hij in/uit, en kan je de niet-bijgesneden GIF bekijken.

In welke apps kan ik animated GIF plaatjes plakken?

Bijna alle standaard apps van Apple (zoals Mail, Berichten, Notities) ondersteunen het plakken van GIF plaatjes. Ook in veel andere tekst, berichten en social media apps kan je GIFs plakken. Als een app geen GIF plaatje kan plakken, neem dan contact op met de maker van die betreffende app.

Wat is Giphy?

Giphy.com is de nummer één website met animated GIF's. Het AniKey animated GIF toetsenbord wordt gevoed door hun zoekmachine zodat je altijd zeker bent dat je de vetste, coolste en leukste GIF's kan vinden.

Hoe installeer ik het AniKey toetsenbord?

Om het AniKey animated GIF toetsenbord te installeren download je de app uit de App Store en volg je de instructies die op het scherm verschijnen.