SevenBloks - gids voor de bloks

In deze gids vind je een uitleg over wat de bloks in SevenBloks allemaal doen. Er zijn zeven normale nummer bloks maar ook diverse andere bloks die verschillende eigenschappen hebben.


De zeven bloks

Dit zijn de normale blokken waarmee je SevenBloks speelt. Je maakt rijen en stapels met bloks en moet er zoveel mogelijk vernietigen. Hoe je dit doet, leer je door op de knop "Uitleg" te tikken in het hoofdscherm van het spel.


De glazen bloks

De glazen bloks kan je openbreken door bloks die er naast liggen te vernietigen. Zodra ze openbreken verschijnt er een nieuw nummer blok.


De muntjes bloks

Muntjes bloks zijn glazen bloks waarin een muntje zit. Zodra je ze openbreekt ontvang je het muntje dat er in zit. Je kan de muntjes gebruiken om verder te spelen als je af bent, en voor andere dingen in het spel.


Het ijzeren blok

Het ijzeren blok verschijnt in de hogere levels van het spel. Ze zijn erg irritant en kunnen alleen verwijderd worden door een speciaal wapen te gebruiken. Bekijk de gids voor speciale wapens om te bekijken welke wapens het ijzeren blok kunnen vernietigen.


De BONUS bloks

De BONUS bloks kan je openbreken en de letters verzamelen. Zodra je ze allemaal hebt, krijg je een flink aantal extra punten. Een bonus level zal vervolgens starten; je kan proberen om dit uit te spelen. Na het bonus level keer je weer terug naar je eigen spel. Als je alle bonus levels hebt voltooid heb je het spel uitgespeeld en wordt een nieuwe spelmodus vrijgegeven.


Het SevenBloks blok

Het SevenBloks blok is heel moeilijk om te vinden. Als je hem te pakken krijgt, ontvang je een flink aantal extra punten én extra muntjes. Heb je hem nog niet gevonden? Speel dan verder!


Het mythische 8 blok

Duizend jaar geleden transporteerden de heersers van dit land hun heiligste bezit, het krachtige 8-blok, over zeven werelden. Op de laatste dag, in de achtste wereld, verloren zij het blok en kon het niet meer gevonden worden. Kan jij het mythische 8-blok vinden en terughalen uit zijn lang verloren plek?