Waarom saaie emoji gebruiken als je GIF's hebt?

P-Edge media heeft een nieuw custom toetsenbord uitgebracht voor iOS. Voeg de coolste, vetste, beste, leukste, trendingste geanimeerde GIF's toe aan je chats, e-mail, berichten, notities en social media posts.

Vind GIFs terwijl je typt

Met het unieke "tikken is zoeken" kan je op een woord tikken in de tekst die je aan het bewerken bent en meteen de coolste GIF's vinden die bij dat woord horen, of bij de laatste twee of drie woorden. Je kan natuurlijk ook GIF's vinden op basis van hashtag, steekwoord, trending of door categorieën te bladeren.

En dan kan je de gevonden GIF simpelweg in je tekst plakken!

Powered by Giphy

AniKey is powered by Giphy.com, de beste GIF zoekmachine die er is. Giphy levert GIF memes, trending GIF's, categorieën en zoekresultaten automatisch aan AniKey.

Beste privacybeleid aller tijden

AniKey vraagt om volledige toegang in de toetsenbord instellingen. Dit wordt alleen gebruikt zodat AniKey verbinding kan maken met het internet om GIF's te zoeken. Wij verzamelen of bewaren GEEN toetsaanslagen of andere gegevens. Wij volgen of tracken je niet, je hoeft NIET in te loggen en we vragen NIET om je persoonlijke gegevens. Meer hier.

Nu gratis verkrijgbaar

AniKey animated GIF toetsenbord is nu verkrijgbaar voor iOS in de App Store.

Hij is gratis en bevat geen advertenties. De zoekresultaten zijn beperkt tot 5 GIF's, maar met een optionele In App Aankoop kan deze beperking verwijderd worden.

Info: AniKey animated GIF toetsenbord

App Store: AniKey animated GIF toetsenbord