Schermopnames op macOS zonder de gebreken

P-Edge media heeft een nieuwe Mac-app uitgebracht voor creatieven en contentmakers. WindowClerk Screen Recorder is een eenvoudige schermopname tool die correct kan doen wat andere schermopname-apps verkeerd doen, zoals:

  • een venster correct opnemen, zelfs als het wordt verplaatst
  • het volledige scherm opnemen, inclusief systeemaudio
  • een venster opnemen met alleen het geluid van die specifieke app
  • meerdere vensters tegelijkertijd opnemen in aparte videobestanden

De app is heel gemakkelijk te gebruiken; selecteer gewoon een scherm of venster om op te nemen en druk op de knop "Start Recording". Selecteer waar het bestand moet worden opgeslagen en de opname begint.

Vensters kunnen worden geselecteerd uit een lijst; het is niet nodig om een gebied op het scherm te markeren waar het venster zich bevindt. Wanneer vensters worden verplaatst of zelfs gedeeltelijk buiten beeld vallen, worden ze alsnog juist opgenomen.

Met een selectievakje kan audio-opname worden in- of uitgeschakeld. Indien ingeschakeld, wordt het systeemgeluid automatisch toegevoegd bij het opnemen van het volledige scherm, en app-specifieke audio wordt toegevoegd bij het opnemen van een enkel venster.

Het is mogelijk om meerdere schermen of vensters vast te leggen door simpelweg "Bestand -> Nieuw venster" te selecteren, zelfs terwijl er al andere dingen worden opgenomen.

Prijs

WindowClerk Screen Recorder is volledig gratis te gebruiken voor 5 minuten opname. Als er langere schermopnames nodig zijn, is er een abonnement beschikbaar voor slechts € 3,99 per jaar.

Privacy

P-Edge media maakt apps voor macOS en iOS met maximale privacy. WindowClerk Screen Recorder verzamelt géén gegevens, in welke vorm dan ook.

Download WindowClerk Screen Recorder gratis in de Mac App Store™

Info: WindowClerk Screen Recorder

Mac App Store: WindowClerk Screen Recorder