Oude producten

Deze apps van P-Edge media zijn niet meer verkrijgbaar en worden niet meer ondersteund.

Pixel Ate Me

Een macOS applicatie om plaatjes om te zetten naar pixel art.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

FolderLister

Een macOS applicatie waarme je lijsten kan maken van bestanden en mappen in elke map of schijf.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

AniKey

Voeg de coolste, vetste, beste, leukste, trendingste geanimeerde GIF's toe aan je WhatsApp™ chats, e-mail, berichten, notities en social media posts.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

WindowClerk Screen Recorder

Een macOS applicatie om schermopnamen van apps te maken, inclusief geluid.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

PNGShrink

Met PNGShrink kan de bestandsgrootte van PNG afbeeldingen worden verkleind, met behoud van transparantie en kwaliteit.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

BlokTen Color

BlokTen Color is een verslavend kleurenmatching blok puzzelspel voor iOS.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

Zonkracht Nederland

Dagelijkse informatie en push berichten over zonkracht / UV-index in Nederland.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.