Oude producten

Deze apps van P-Edge media zijn niet meer verkrijgbaar en worden niet meer ondersteund.

PNGShrink

Met PNGShrink kan de bestandsgrootte van PNG afbeeldingen worden verkleind, met behoud van transparantie en kwaliteit.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

AniKey

Voeg de coolste, vetste, beste, leukste, trendingste geanimeerde GIF's toe aan je WhatsApp™ chats, e-mail, berichten, notities en social media posts.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

Belstatus

Belstatus is een applicatie voor iOS waarmee gebruikers die beschikken over een My T-Mobile account direct hun huidige belstatus kunnen zien.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

OV-Chipstatus

OV-Chipstatus is een applicatie voor iOS waarmee gebruikers die beschikken over een OV-Chipkaart direct hun huidige chipstatus kunnen zien.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.