Support voor Pixel Ate Me

 

 

Waarom zie ik de omlijning niet?

Omdat de omlijning (stroke) wordt toegepast op de oorspronkelijke afbeelding voordat deze wordt gepixeleerd moet je de maat van de omlijning misschien verhogen voordat hij zichtbaar wordt. Ook moet de originele afbeelding transparatie bevatten om de omlijning te kunnen zien.

Waarom duurt het verwerken soms zo lang?

Hoe groter de oorspronkelijke afbeelding is, hoe langer het verwerken duurt. Het is ook afhankelijk van de processorsnelheid van je Mac. Probeert om niet al te grote bestanden te gebruiken; je bent ten slotte aan het pixeleren dus de meeste definitie zal toch verloren gaan.

De optie voor omlijnen is de langzaamste feature, dus wees voorzichtig als je die gebruikt.

Wat is Auto Apply?

Als je Auto Apply aanzet zal de afbeeling automatisch worden verwerkt zodra je een instelling hebt veranderd, zonder dat je op de "Apply" knop hoeft te klikken. Dit maakt experimenteren veel sneller.

Auto Apply is alleen beschikbaar in de volledige versie.

Wat is Quick Export?

Nadat je het resultaat één keer hebt geëxporteerd wordt de Quick Export knop actief. Als je er op klikt wordt het bestand meteen opnieuw geëxporteerd, zonder dat om een bestandsnaam, map of bestandstype wordt gevraagd. De vorige export wordt overschreven. Dit maakt experimenteren en exporteren sneller.

 Quick Export is alleen beschikbaar in de volledige versie.

Wat doet deze app?

Pixel Ate Me voor macOS is een eenvoudige tool om afbeeldingen te pixelaten met vaste afmetingen, en effecten toe te voegen. Meer informatie.

Is nabewerking nodig?

Omdat je de gewenste canvasmaat opgeeft kan de verwerkte abeelding meteen worden gebruikt. Omdat het pixeleren een automatisch proces is is het soms nodig om wat pixels achteraf te fine-tunen.

Moet ik mijn bestanden uploaden?

Nee. De verwerking vindt plaats op je eigen Mac. Daardoor is het niet alleen sneller, het garandeert ook de privacy, veiligheid en geheimhouding van jouw content, en de content van je klanten.

Wat krijg ik als ik de volledige versie koop?

De volledige versie van Pixel Ate Me activeert de Auto Apply en Quick Export mogelijkheden, waarmee het werken met de app veel sneller wordt.

De volledige versie is verkrijgbaar als een éénmalige In App Aankoop, zonder abonnementen. Inclusief toekomstige features.