Support voor PNGShrink

 

 

(Sommige) bestanden worden 0% gecomprimeerd, hoe kan dat?

Als een PNG bestand reeds geoptimaliseerd is, bijvoorbeeld door een ander programma of doordat de inhoud niet verder te optimaliseren is, dan zal er verder geen winst te behalen zijn. PNGShrink laat dan een compressie van 0% zien.

Wat is pngquant?

Pngquant is een bibliotheek voor het comprimeren van PNG afbeeldingen. Hij wordt gebruikt in vele tools en websites om PNG bestanden te verkleinen en te optimaliseren. Ook PNGShrink voor OS X gebruikt deze bibliotheek zodat je grote hoeveelheden PNG afbeeldingen kan optimaliseren op een eenvoudige en snelle manier.

Moet ik mijn PNG bestanden uploaden?

Nee. De optimalisatie vindt plaats op je eigen Mac. Daardoor is het niet alleen sneller, het garandeert ook de privacy, veiligheid en geheimhouding van jouw content, en de content van je klanten.

Worden mijn oorspronkelijke bestanden door PNGShrink overschreven?

Nee. Je kiest een doelmap en de geoptimaliseerde bestanden worden daarin opgeslagen. Je oorspronkelijke bestanden blijven onaangeraakt.

Wat doet deze app?

Met PNGShrink voor macOS kan de bestandsgrootte van PNG afbeeldingen worden verkleind, met behoud van transparantie en kwaliteit. Meer informatie.