Voormalige producten

Belstatus

Belstatus is een applicatie voor iOS waarmee gebruikers die beschikken over een My T-Mobile account direct hun huidige belstatus kunnen zien.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

OV-Chipstatus

OV-Chipstatus is een applicatie voor iOS waarmee gebruikers die beschikken over een OV-Chipkaart direct hun huidige chipstatus kunnen zien.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.

Rondje

Met Rondje kunnen vrienden hun bestelling in de horeca bijhouden en snel aan de bartender doorgeven, zelfs in een luidruchtige ruimte.

Deze app is niet meer verkrijgbaar.