Support voor WindowClerk Screen Recorder

 

 

Mijn schermopname laat frames vallen of hapert

Schermopname op de Mac wordt beperkt door het processortype, de snelheid, de schijfsnelheid en de beschikbare schijfruimte van de machine.

Het opnemen van een klein venster neemt het minder systeemcapaciteit in beslag dan het opnemen van grotere vensters.

Wanneer het volledige scherm, meerdere schermen of meerdere vensters worden opgenomen kan de opnamekwaliteit variëren of kan de opname onverwachts stoppen. Op snellere machines is meer mogelijk.

Resultaten kunnen verschillen. Andere taken op de machine (bijvoorbeeld wanneer een Time Machine-back-up wordt gemaakt of wanneer video wordt afgespeeld) hebben ook invloed op de prestaties en kwaliteit van de schermopnamen.

Mijn schermopname is zwart

Als je tijdens het opnemen een venster verbergt of sluit, gaat de opname door maar wordt er zwart opgenomen. Verberg of sluit een venster niet terwijl het wordt opgenomen.

Als u DRM-beveiligde inhoud opneemt, zoals films of tv-programma's, kan de opname ook zwart zijn vanwege auteursrechtelijke bescherming.

Waarom staan er vreemde iconen in het venster selectiemenu?

De lijst met vensters bevat alles dat door macOS als venster wordt beschouwd. Sommige onderdelen, zoals het bureaublad, Dock en Spotlight iconen zijn in werkelijkheid vensters en daarom verschijnen ze in de lijst en kan je ze ook opnemen.

Kan ik Apple TV, Netflix of andere TV- of film apps opnemen?

Tv- en film apps hebben mogelijk een beperking op schermopnames vanwege digitaal rechtenbeheer. WindowClerk Screen Recorder kan tv- of film-apps al dan niet correct opnemen.

Wat doet deze app?

WindowClerk Screen Recorder voor macOS is een eenvoudige tool om elk venster of scherm op te nemen, inclusief de audio. Meer informatie.

Wat krijg ik als ik de volledige versie koop?

De volledige versie van WindowClerk Screen Recorder verwijdert de limiet van maximaal 5 minuten schermopname.

De volledige versie is verkrijgbaar als jaarabonnement.